Menü

Nyaralna a társaság? Béreljünk nagyobb autót!

Gyakori szokás, hogy egy kisebb-nagyobb baráti társaság tagjai együtt töltik el a szabadságukat, együtt járnak nyaralni is. Amíg ez például két párra korlátozódik, nem szokott probléma lenni, hiszen még a holmikkal együtt is bőven elférnek egyetlen hagyományos, ötszemélyes személyautóban. Sokkal gyakoribb azonban, hogy a társaságban ennél jóval többen vannak. Ebben az esetben több kocsival kell menni a kiszemelt helyre, ami azt jelenti, hogy a benzinköltség többszöröse annak, mintha egy autóval mennénk, illetve több sofőrre is szükség van, akiknek végig kell vezetni a gyakran nem is olyan rövid utat.

Nagyobb autó kéne? Béreljünk!

Meglepően keveseknek jut eszébe az a megoldás, hogy béreljenek többszemélyes autót, esetleg B kategóriás jogosítvánnyal is vezethető kisbuszt, pedig ha belegondolunk, ez a megoldás nagyon is praktikus. Egyrészt, mindenki kényelmesen elfér, másrészt, a benzinköltséget is csak egy autóra kell állni. Így még azzal együtt is jóval olcsóbban megúszhatjuk az utazást, hogy az autóbérlés költségeit ki kell fizetni, ezt ugyanis eloszthatjuk.

Nem egy embernek kell végig vezetni

További pozitívum, hogy bérelt kisbusz esetén nem feltétlenül kell egy-egy embernek végigvezetni az egész utat, ugyanis ha több embernek van jogosítványa, válthatják is egymást a volán mögött. Így nem fárad el egyvalaki nagyon, és igazságosan el lehet osztani a vezetést, hiszen mindenkire csak pár óra jut. Ezzel a megoldással tehát anyagilag i jobban jövünk ki, és még az út is élvezhetőbb mindenki számára!