Menü

Szállítani kellene? Megoldás az autóbérlés!

Alighanem mindenki szembesült már életében azzal a problémával, hogy egy nagyobb tárgyat, jellemzően bútort kellett szállítania egyik helyről a másikra, viszont ez a feladat megoldhatatlannak bizonyult. Kevés idegesítőbb dolog van annál, mikor rendelkezünk ugyan saját autóval, azonban mégsem tudjuk megoldani a szállítást, egész egyszerűen azért, mert nem fér be a kocsiba az, amit vinni szeretnénk. Ilyenkor jó megoldást jelenthet az autóbérlés, így ugyanis bérelhetünk akkora kocsit, amekkorára szükség van.

Költözéskor jól jöhet!

Az autóbérlés nagyon jó ötlet például akkor, ha költözünk, ilyenkor ugyanis egy kis személyautóval elég sokat kell fordulni, míg egy nagyobbal kevesebből megúsznánk. Nem kell egyből teherautóra gondolni: egy „dobozos” személykocsi, vagy az üléseitől megszabadított kisbusz B kategóriás jogosítvánnyal is vezethető, azonban jóval több hely van benne, mint egy sima személykocsiban, így többet tudnunk vele pakolni. Ha az autóbérlést választjuk megoldásként, mindig az igényeinkhez igazíthatjuk, hogy milyen legyen az autó, ami nagy előny.

Sofőrrel együtt is bérelhetünk

Autóbérlésnél olykor arra is van lehetőség, hogy sofőrrel együtt béreljünk kocsit, így ha szükségünk van egy nagyobb autóra, amit nem szívesen vezetnénk, vagy esetleg nem vezethetünk, akár sofőrt is kérhetünk hozzá. Így például egy költözésnél, ha mégiscsak szükség van egy kisteherautóra, nem jelenthet akadályt, hogy nincs rá jogosítványunk, mert olyan sofőrt kapunk az autóhoz, akinek van.