Menü

Szilveszterkor is stílusosan, bérautóval!

Már nincs két hét sem és itt az évbúcsúztató bulik ideje. A szilveszter egyesek számára a kötelező, szükséges rossz, így inkább otthon maradnak az év utolsó napján. Mások viszont szeretik kihasználni a lehetőséget, és gondoskodni arról, hogy minden tökéletes legyen az év utolsó buliján, a ruhától kezdve az ételeken-italokon át – akár házibulit rendeznek, akár ők mennek el szórakozni valahova.

Ha az utóbbit választják, azaz egy szórakozóhelyen, színházban, elegáns partin, bálon vagy egy ismerősüknél töltik a szilvesztert, az odautazás probléma lehet, főként, ha a buli helyszíne elég messze van a lakhelyüktől. Saját autóval ilyenkor érthetően senki sem szeretne utazni, hiszen ha egyébként nem is szokott inni, az éjféli pezsgőzést biztosan nem hagyná ki. Egyébként is, az év legnagyobb buliján mindenkinek kijár egy különleges belépő, főleg, ha egy elegáns partira érkezik.

Arról nem is beszélve, hogy az év utolsó napján nem ritkák a mínuszok, és az alkalmi ruha és a körömcipő nem épp a legmelegebb viselet – így érthető, ha senki sem szeretne egy buszon fagyoskodni, míg odaér. A legjobb megoldás tehát a taxi vagy az autóbérlés, sofőrrel. Utóbbi előnye, hogy elegánsabb és exkluzívabb, mint egy taxi, ráadásul nem is drágább nála. Akár egyetlen napra is bérelhet autót autókölcsönzőnkben, több gépjármű-kategória közül választva. Autóink mindegyike fiatal, tökéletes esztétikai és műszaki állapotban van, és minden szükséges biztonsági és kényelmi extrával felszerelt. Adja meg magának azt a luxust, ami mindenkinek jár legalább egyszer egy évben! Érkezzen sofőrös bérautóval az óévbúcsúztatóra!