Menü

Trükkök a nyugodtabb autóbérléshez

Vannak akik az autóbérlést stresszesként élik meg. A részükre állítottunk össze egy apró trükkökből álló listát, mellyel magabiztosabbak lesznek az autóbérlés és a bérelt autó használata során.

Belülről is ellenőrizzük a szélvédőt

Sokszor nem vesszük észre, hogy koszos a szélvédő, csak ragyogó napsütésben, akkor viszont már zavaróan fog hatni. Amikor átvesszük az autónkat, kérjük hogy a szélvédőt belülről is tisztítsák meg.

Indulás előtt ellenőrizzük az olaj és a szélvédőmosó folyadék szintjét

Amennyiben ezek közül valamelyik alacsony jelezzük és csak akkor vegyük át a bérautót, ha már megfelelő a folyadékok szintje!

Ellenőrizzük az autón található sérüléseket az átvétel előtt

Minden esetben ellenőrizzük a gépjárművön található sérüléseket amikor átvesszük a gépjárművünket. Minden sérülést jegyezzünk fel, erre tökéletesen alkalmas az okostelefonunk fényképezőgépe, hogy elkerüljük az esetleges utólagos kárigényeket.

Ellenőrizzük a beépített navigáció nyelvét (amennyiben van az autóban)

Abban az esetben, ha a gépjármű rendelkezik beépített navigációval, akkor még az elindulásunk előtt győződjünk meg arról, hogy olyan nyelvet használ amit megértünk. Amennyiben nem, akkor jelezzük a bérbeadó felé, hogy állítsa át a számunkra megfelelő nyelvre.