Menü

Új autóval kedvező áron?

Szeretne Ön is legújabb modellekkel furikázni egyik üzleti találkozóról a másikra? Szeretne olyan gépkocsit vezetni, ami nem csak biztonságos és szép, de a legmodernebb technológiát alkalmazza az Ön kényelme érdekében? Az autóbérléssel erre minden lehetősége megvan! Egy bérelt autó ugyanis lehet bármilyen modern, Önnek csupán az érték töredékét kell megfizetnie, hogy akár nap mint nap sajátjaként furikázhasson vele.

Miért éppen az autóbérlés?

Hazánkban még kevéssé elterjedt, mégis a közlekedés azon módja, mely a legkedvezőbb áron nyújt tökéletes kényelmet. Bár drágább, mint a tömegközlekedés, de képzeljük el, hogy mindig rendelkezésre áll, nem kell rá várni és garantáltan nem fogjuk lekésni, ráadásul háztól-házig szállít bennünket.

 

Persze mindezt a taxi is megteszi nekünk – és a kisujjunkat sem kell mozdítanunk. Bár  egy vihar közepén taxit fogni nem kellemes dolog. Ráadásul a rendszeres taxizás olyan költségeket jelenthet, amit egyébként egy bérelt autó havi bérleti díja, illetve benzinköltsége meg sem közelit.

Ha tehát gyorsan, pontosan, hatékonyan, kényelmesen és olcsón szeretnénk közlekedni a hétköznapokban, nem szükséges komoly kiadásokba vernünk magunkat: vásárlás helyett béreljünk olyan autót, amilyenre mindigis vágytunk. Ha pedig kiválasztottuk a számunkra szimpatikus típus, fazont, ha megvan a megfelelő modell, akkor nincs más dolgunk, mint egy személyazonosító okirattal és némi pénzzel besétálni az első autókölcsönzőbe! A kölcsönzés gyors, egyszerű folyamat, 2 perc adminisztráció és máris kigördülhetünk új bérleményünkben ülve.