Menü

Válasszuk ki a legmegfelelőbb autóbérlési lehetőséget

 

Sokak számára már rutinszerűvé vált megtalálni, hol lehet a legolcsóbban online repülőjegyet vásárolni, vagy szállást foglalni. Azonban azt, hogy hogyan tudják a számukra legmegfelelőbb autóbérlési lehetőséget kiválasztani, még nem ismerik. A legmegfelelőbb kölcsönzési lehetőség kiválasztásához néhány kérdés megválaszolása nyújthat segítséget.

Az első és legfontosabb kérdés: milyen célra szeretnénk kibérelni az autót? Egy országon belül fogjuk vezetni, vagy esetleg több országot is meglátogatunk?

Mennyi időre béreljük az autót? Valamint előreláthatólag mennyi utat szeretnénk megtenni. A legtöbb autókölcsönzőnél már nincs kilóméterkorlátozás, azonban nem árt odafigyelni erre mikor szerződést kötünk, hogy elkerüljük a későbbi rejtett költségeket!

Mindig rendelkezzünk biztosítással! Mikor átvesszük a kibérelt kocsit járjuk körbe, és bármilyen sérülést találunk fényképezzük le és jelezzük az autókölcsönző felé. 

Érdemes mindig teljeskörű biztosítást kötni, így az esetleges balesetekből adódó minden költséget a biztosítót fog terhelni. Ez vonatkozik a fizetendő önrészre is!

Amennyiben repülővel utazunk és a reptéren szeretnénk átvenni a bérautót, mindig adjuk meg a járatunk számát az autókölcsönzőnek. Ezáltal az autókölcsönző munkatársai nyomon tudják követni, hogy mikor érkezünk és tisztában lesznek az esetleges késésekkel is. Ezáltal elkerülhető mindennemű félreértés.